Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte snad pocit, že je po Evropě málo černochů?

Vlády evropských zemí se už dnes nestarají o zájmy svých občanů - a Vy byste to chtěl ještě dál zhoršit.

2 1
možnosti
Foto

Problém tkví v tom, že ti, co sem příjdou, jsou vychováni pod vlivem jiné kultůry. Nebudu tu teď vůbec řešit náboženství, ikdyž to s tím samozřejmě souvisí, je to evidentní. Oni nejen že nejsou vůbec připraveni začlenit se mezi původní obyvatelstvo a mnohdy ani nechtějí. Díky tomu vyčnívají a různou mírou více méně škodí svému okolí. I jejich pasivitou vzniká škoda, protože čerpají prostředky ze sociálního systému. Oproti tomu malé dítě je něco jiného. Je to nepopsaná kniha, jak se říká.

0 2
možnosti

L85i70b14o81r 34V71a38n87ě76k

4. 10. 2016 13:20

Byla jedna země, kde více jak miliarda lidských stvoření bývala bezprostředně ohrožována smrtí hladem.

A kde téměř každý rok také statisíce až miliony skutečně hladem umřeli.

Dnes patří tato země mezi svým HDP největší na světě, hladem tam nikdo ohrožen není a půl miliardy už má nyní příjmy srovnatelné s vyspělými státy.

Podobně růst začínají i její sousedé.

Proč to dokáží asiaté a nikoliv afričané?

4 1
možnosti
Foto

míra porodnosti a neschopnost ekonomiky dělá z Afriky tikající bombu.

A vy to chcete ještě podporovat?

6 1
možnosti
Foto

... pravá láska a opravdový zájem o dítě se Vám po některých výkřicích páté cenové skupiny těžko věří...škoda... Pokud láska k dětem... tak bez kastování a láska bezpodmínečná. A to píšu jako ta, co na podporovatele a mecenáše afrických dětí nedá dopustit a na hladomory dětí kouká i jako sama mírně provinilá ... při vší vaší snaze o dobrou věc působíte poněkud fanaticky... pro jedno dobré urážíte druhé.

0 2
možnosti
Foto

je s podivem, že se vyjadřujete o našem štědrém sociálním systému, v souvislosti urážkou. urazit se, nebo minimálně podivit bych se mohl spíš při porovnání, jak se někdo má a jiný umírá hlady.

0 0
možnosti

KARMA V Děkují Vám za tento článek,za hladomor můžou představitele Vlád z celého Světa,protože o této tragedii vědí,ale jen velmi mala dělají proto,aby pomohli z - Nadbytku -.. dobro i špatné začíná od jedince - jenže jedinci,kteří mají co jíst a práci ,řeknou np: i to co zde napsali v diskuzi.

0 3
možnosti

Píšete nesmysly. Kdo to je "představitelé vlád" - zřejmě ministerský přeseda. A celého světa? Když už, tak svůj podíl na tom mají nadnárodní firmy a korporace. Jenže ony mohou dělat jen to, co jim dovolí místní africké vlády. Takže když už nějaké vlády, tak příslušné domorodé (zkorumpované) vlády dekolonizovaných! zemí by mohly ledacos legislativně upravit a investovat obyvatelstva. Za dobu několika generací toho ale moc nedokázaly.

Tudíž já odmítám jakoukoli osobní a dokonce i národní zodpovědnost za situaci v Africe.

Jestli tady zde u nás máme nadbytek, tak by se zde logicky mělo rodit více našich dětí, v Africe by postačilo neplundrovat místní přírodní bohatství a životní prostředí cizími(např. Čínou aj.) a nechat konečně zas věcem přirozený průběh, ono by se to snad srovnalo. Proč africké země, kde koloniální panství vydrželo nejdéle, patří k nejbohatším?

6 1
možnosti

Nebylo by na čase říci, že si Aftičané za chudobu můžou sami?

7 1
možnosti
Foto

Bill Gattes a Bono (U2) kdysi dobře věděli, proč zahájit kampaň na oddlužení Afriky stižené Aids, a reálnou neschopností své dluhy splatit. Kdyby si z Afriky spousta světových velkofirem nedělaal výhodné experimentální území svých kšeftů a chudoba jim vlastně nevyhovovala, bylo by mnoho věcí možná jinak. A klimatu a ztrátám vody na planetě neporučíte... Je třeba i Vám říci jistou pravdu. Je špatné mít nos nahoře, protože se Vám povedlo narodit se v příznivější části světa.

3 5
možnosti

Pokud někdo není schopen přijmout "naše cikáně", tak nevím, proč musí mít dítě z Afriky. Africké děti by měly být adoptovány vlastními lidmi, dejme tomu za Vaší podpory.

Proč čím dál víc párů není schopno počít a odnosit dítě? Jistě, mnoho z nich má objektivní potíže. Kolik ale jde na vrub odkládaného těhotenství, koncepci rodiny s jediným dítětem apod. Jaký smysl má odchovat děti z Afriky, když není zájem o svoje vlastní?

1 1
možnosti
Foto

pomáhat těm, kteří to opravdu potřebují, to je motto. africké dítě spíš naučíte našemu jazyku a tomu, jak se zde má chovat. bude tu opravdu doma.

0 5
možnosti

Něco tak hloupého už tady hodně dlouho nebylo Rv

4 1
možnosti

Ano - napsat něco tak hloupého a sobeckého co jste napsala,to jsem ještě nebylo !!RvRvRvRvRvRvRv

0 2
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Kolem roku 2000 jsem začal psát a fotit něco, o čem jsem se později od kamarádů z řad IT dozvěděl, že je to vlastně ten blog. Dnes už Blbý Kecy, tak se ty stránky jmenovaly, naštěstí neexistují. Dost realisticky popisovaly všechny ty mejdany, párty a večírky. S odstupem času už to ale vyvolává jen úsměv. Vždyť takoví jsme vlastně opravdu byli, taneční, klubová generace

Seznam rubrik