Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Václav, hodnotový systém předkládaný, servírovaný a všudy přítomnou reklamou masírovaný do lidí, je bohužel vede k tomu, odevzat sůj nejlepší a nejproduktivnější biologický věk na oltář nenasytného pracovního tempa zaměstnavatele. Produktivita je dnes nadevše a ekonomika je v podstatě už náboženství. Podívejte se jak se tento "vyspělý" systém staví k ženám, které se po mateřské zajímají o práci. Víte jak končí? Na pracáku! Skvělá perspektiva že?

0 0
možnosti
Foto

Netvrdím, že společnost jako celek nám nevnucuje nějaký hodnotový systém, ale pořád jsme to my sami, kdo ten hodnotový systém přijímá. K ženám po mateřské se staví systém jako ke každému jinému .... máš-li co nabídnout máme zájem, nemáš-li co nabídnout, máš smůlu. Kdybyste vy vlastnil firmu, také by vás zajímala produktivita práce vašich zaměstnanců. A každý má možnost se ze systému vyvléci. Tím, že se nebude na systém spoléhat a začne se starat sám.

0 0
možnosti
Foto

To je ale blbost, co jste napsal. Pracovní doba a počet směn s tím mají pramálo společného. Životní styl jako celek naopak docela dost. Svou daň si také bere neochota uvázat se v době, kdy je tělo k plození nejlépe připravené. No a když si ženský vzpomenou na rodičovské pudy po 40, tak to holt mnohdy už nejde.

0 0
možnosti

J44a73r60a 31R77a20n73k

29. 12. 2015 21:59

Problem je, ze i pocet muzskych spermii je v posledni dobe nizsi a tim, ze se hormony krmi veskery dobytek......

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Kolem roku 2000 jsem začal psát a fotit něco, o čem jsem se později od kamarádů z řad IT dozvěděl, že je to vlastně ten blog. Dnes už Blbý Kecy, tak se ty stránky jmenovaly, naštěstí neexistují. Dost realisticky popisovaly všechny ty mejdany, párty a večírky. S odstupem času už to ale vyvolává jen úsměv. Vždyť takoví jsme vlastně opravdu byli, taneční, klubová generace

Seznam rubrik